Subscribe to the newsletter

© 2018-2020 by Kajsa Artifex

Citat & Recensioner

1: Bestulen

"det är alltid något nytt som händer, eller ny information som framkommer. Detta ger berättelsen bra tempo som gör det spännande och lätt att läsa vidare."

"Även om din story i första hand är handlingsdriven har du även skapat en djupare nivå av existentiella tankar, framförallt hos Maisie och hur hon förändras på anläggningen. Det är bra, det gör ditt manus intressant och tillför en extra dimension."

"Du lyckas kombinera klassiska element på ett nytt sätt, och skruva till dem, så att du överraskar och skapar något nytt."

- Redaktör Joel Zachrisson

Goodreads

 

Utdrag

5/5

"... älskar jag den och kommer att läsa bestulen många gånger ❤❤ kan verkligen rekommendera bestulen"

- Michaela Larsson

5/5

"Wow! Från första sidan till sista sidan var jag helt fast. Allt i denna boken är så himla bra."

- Natascha Dahl

Boktipset

Utdrag

4/5

"Språket är bra och boken hyfsat lättläst. Alltid roligt att utmana sig själv att läsa genrer jag oftast inte brukar läsa. Gillar boken! Undrar hur det hela kommer sluta. "

- Magnus Svensson

3/5

"Kajsa Artifex har skrivit en fin debutroman och jag både hoppas, och tror, att den andra delen i serien kommer att klargöra mycket."

- Anna Hallqvist

5/5

"Slutets spännande cliffhanger lämnar läsaren med en direkt önskan efter mer och längtan efter nästa bok och fortsättningen är omedelbar och stark, vilket självklart ger bokens författare och berättelse ett mycket högt betyg. Även om många av de mysterier och frågetecken som uppstått under bokens gång får svar i slutet på boken, har man som läsare fortfarande en känsla av att det finns så mycket mer som väntar med denna berättelse."

- Sabina Borenius

Instagram

Utdrag

"En lockande framsida som bygger upp förväntningar som sedan infrias. Bestulen är första boken i en serie skriven av K Artifex. En lättläst och fartfylld sträckläsning med bra språk och välgestaltade karaktärer. "

- i_min_bokhylla

"denna klämde jag i en sittning. Otroligt spännande och bra tempo boken igenom."

- bokpratochmat

"Boken var verkligen actionfylld och jag tror att den kan tilltala många som gillar fartfyllda böcker."

- bokcillen

"Kunde inte lägga ner den och läste ut på bara några timmar!"

- cbsocialamedier

4/5

"Boken är en bladvändare & knappt att man hinner andas mellan varven. Då karaktärerna konstant är i knipa & måste kämpa mot TIDEN att hinna överleva eller att rädda den som är offret. Att känna sig som ett tomt skal & att hitta tillbaka till den inre glöden & elden att vilja fortsätta leva & gå vidare efter ett trauma är det starkaste en person kan göra. förhoppning kommer författaren att tillåta Maisie att bli den personen jag önskar att hon ska bli & ta tillbaka makten över sitt eget liv."

- frululehamilton

Bloggar

 

Utdrag

"Berättelsen är välskriven och beundrar författarens fantasi, tänk om jag hade samma. För er som gillar fantasi böcker så är detta ett måste, rekommenderas varmt."

- Jessica

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now